Analist, Kritik Ethereum Kararı İçin Bu Tarihe İşaret Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’deki spot Ethereum ETF’leri, 2025’e kadar ertelenebilir.

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas’a göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Ethereum ETF’leri için yapılmış başvuruları 23 Mayıs’ta reddedebilir.

Balchunas, bunların 2025’in sonuna kadar ertelenebileceğini düşünüyor. Bunun için başvuruda bulunmuş BlackRock, Fidelity ve Ark Invest gibi şirketler, ret kararı alınması halinde SEC’ye dava açabilir.

Ancak ABD’de bu yıl yapılacak başkanlık seçimleri, bu durumu değiştirebilir. Balchunas’a göre Donald Trump’ın seçimi kazanması halinde SEC’nin başına kripto para yanlısı bir isim atanabilir.

Analist, “Eğer yeni bir başkan seçilirse tekrar başvuruda yaparlar. Belki onaylanırlar. Ya da dava açarlar. Her iki türlü de bunun sonuçlanması bir yıl sürer.” dedi.

Analist, Kritik Ethereum Kararı İçin Bu Tarihe İşaret Etti isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Analist, Kritik Ethereum Kararı İçin Bu Tarihe İşaret Etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!