Hublot, BitPay Aracılığıyla Kripto Para Kabul Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hemen hemen birçok farklı alandan şirket kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kullanmaya başladı. Son olarak İsviçreli lüks saat üreticisi Hublot‘tan bir hamle geldi. Hublot bugün yaptığı bir açıklama ile BitPay aracılığıyla kripto para kabul edecek.

Hublot’tan Kripto Para Hamlesi

Kısa süre önce İsviçreli lüks saat markası TAG Heuer, müşterilerin belirli akıllı saat modellerinin ön yüzünde NFT’leri göstermelerine izin vereceğini açıklamıştı. Bu kez yine bir saat markasından kripto para hamlesi geldi. Hublot, BitPay aracılığıyla kripto para birimleri kullanılarak çevrimiçi satın alınabilecek 200 yeni sınırlı sayıda saat piyasaya sürüyor.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 21 Haziran 2022

Hublot, resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Yalnızca e-ticaret platformunda Hublot çevrimiçi olarak sunulan 200 parçalık sınırlı bir sürüm olan yeni BigBangUnico Essential Grey ile tanışın. Yalnızca Hublot Amerika Birleşik Devletleri eBoutique’imizde müşteriler, BitPay ile belirli Kripto para birimlerini kullanarak alışveriş yapabilecekler.

Gerçekten de, yeni Big Bang Unico yalnızca saat yapımcıları Hublot United States eBoutique’de satışa sunulacak. Bu saat yaklaşık 21.800 dolar, yani mevcut piyasa fiyatında bir tam Bitcoin’den biraz daha fazla bir fiyatla satışa sunulacak.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Hublot, BitPay Aracılığıyla Kripto Para Kabul Ediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!