Cardano %6 Arttı, Bitcoin’in 30 Bin Doların Altındaki Konsolidasyonu Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Cardano ve Solana, daha büyük sermayeli alternatiflerden en etkileyici kazançları listelerken, Bitcoin 30.000 doları geçemedi.

Bitcoin 31.000 doların üzerine çıktı, ancak hızla durduruldu ve şimdi tekrar 30.000 dolar çizgisinin altına düştü. Çoğu altcoin de günlük ölçekte nispeten sakin, Cardano yaklaşık %6’lık bir artışın ardından birkaç istisna arasında yer alıyor.

Bitcoin 31 Bin Dolarda Başarısız Oldu

Geçen hafta, 18 ayın en düşük seviyesi olan 25.300 dolara düştüğü için, birincil kripto para birimi için yakın tarihteki en şiddetli haftalardan biri olduğu ortaya çıktı. Birkaç bin doları kurtarmasına rağmen, hafta yine de kırmızıyla kapandı ve art arda yedi oldu.

Bu, dünkü fiyat artışının 30.000$’ı geçmesine rağmen geldi. Aslında, varlık 31.000 doların üzerinde bir çok günün en yüksek seviyesine sıçradı, burada bir süre durdu ama sonunda başarısız oldu.

Sonraki ret, onu güneye 2.000 dolardan fazla sürdü. Sadece birkaç saat içinde BTC yaklaşık 29.500 dolara düştü. Şu an itibariyle, birkaç yüz dolar yukarı doğru oturuyor ve 30.000 dolara yakın.

Bir hafta içinde 100 milyar doların üzerinde düşen Bitcoin’in piyasa değeri şu anda 565 milyar dolarda bulunuyor. Altcoinler üzerindeki hakimiyeti, en son düzeltmeler sırasında arttı ve %44’ün üzerinde.

Cardano %6 Arttı, Bitcoin’in 30 Bin Doların Altındaki Konsolidasyonu Devam Ediyor! 3

ADA Artışa Öncülük Ediyor

Alternatif madeni paralar, ayın başından beri Bitcoin’den daha kötü olmasa da benzer geri çekilmeler yaşadı.
Ethereum, günlerde 3.000 doların üzerinde bir çok ayın en düşük seviyesi olan 1.700 dolara çıktı. Sonraki günlerde sıçradı ve 2.000 doları geri aldı ve şimdi de orada kalıyor.

Binance Coin, küçük bir günlük artışın ardından 300 dolara yakın. Ripple, Polkadot, Dogecoin, Avalanche ve Shiba Inu da şimdi biraz yeşilde.

Solana ve Cardano, 24 saatlik bir ölçekte en çok sıçrayanlar oldu. SOL %4,5 artarken, ADA sırasıyla %5,5 artarak 54$ ve 0,56$’a yükseldi.

Kripto piyasa değeri 1,3 trilyon doların altında mücadele etmeye devam ediyor. Düzeltmenin Mayıs ayı başlarında başlamasından bu yana metrik, 500 milyar dolardan fazla kaybetti.

BitcoinCardano %6 Arttı, Bitcoin’in 30 Bin Doların Altındaki Konsolidasyonu Devam Ediyor! 4

Cardano %6 Arttı, Bitcoin’in 30 Bin Doların Altındaki Konsolidasyonu Devam Ediyor!
ETH 2000 Doları Geri Almayı Başardı, Ama Fırtına Bitti mi?
Axie Infinity (AXS): İyi Günlerinin Geride Kalıp Kalmadığını Belirleme
Bitcoin Cash, Tron, MANA Fiyat Analizi: 15 Mayıs
Bitcoin 30 Bin Doların Altında, Polkadot %7 Oranında Daha Topladı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Cardano %6 Arttı, Bitcoin’in 30 Bin Doların Altındaki Konsolidasyonu Devam Ediyor! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Cardano %6 Arttı, Bitcoin’in 30 Bin Doların Altındaki Konsolidasyonu Devam Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!