JPMorgan, Bitcoin ETF varlıklarını açıkladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin 2,6 trilyon dolarlık varlığa sahip en büyük bankası SEC’e, Bitcoin ETF’lerinden yaklaşık 760.000 dolar değerinde hisse satın aldığını bildirdi.

ABD merkezli finans devi JPMorgan Chase, Grayscale, ProShares, Bitwise, BlackRock ve Fidelity tarafından ihraç edilen Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonlarına yatırım yaptığını açıkladı.

JPMorgan Chase, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) 10 Mayıs’ta sunduğu belgede, ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO), BlackRock’ın iShares Bitcoin Trust (IBIT), Fidelity’nin Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC), Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) ve Bitwise Bitcoin ETF’sinde yaklaşık 760.000 dolar değerinde hisseye sahip olduğunu bildirdi. Buna ek olarak banka, bir kripto ATM sağlayıcısı olan Bitcoin Depot’ta yaklaşık 47.000 dolar değerinde 25.021 hisse satın aldığını açıkladı.

Söz konusu durum, Wells Fargo’nun Grayscale ve ProShares Bitcoin ETF’leri ve Bitcoin Depot’ta yatırım yaptığını duyurmasıyla aynı günde ortaya çıktı. Susquehanna International Group 7 Mayıs’ta, 2024’ün ilk çeyreğinde spot kripto ETF’lerinden 1 milyar dolardan fazla hisse satın aldığını bildirdi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
JPMorgan, Bitcoin ETF varlıklarını açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!