Bitcoin Yatırımcıları Yaz Ayları İçin Böyle Pozisyon Alıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin türevleriyle işlem yapan yatırımcılar, yaz aylarının durgun geçmesini bekliyor.

Bitfinex Türev Müdürü Jag Kooner, “Yaz dönemleri genelde volatilitenin düşük olduğu dönemlerdir ve traderlar, bu ön yargıya göre pozisyon alıyorlar.” dedi.

Kooner, Bitcoin’ın zımni oynaklığının nisan ayının ortasından beri kayda değer düzeyde düştüğüne dikkat çekti. Bitcoin’deki haftalık ve aylık başa baş opsiyonların zımni oynaklığı, %77’nin üstünden %60’ın altına kadar düştü.

Benzer şekilde, Ethereum opsiyonlarının oynaklığında da bir düşüş yaşandı. Cube.Exchange CEO’su Bartosz Lipinski’ye göre yatırımcılar, Ethereum’un ABD’deki yasal statüsü netlik kazanıncaya kadar fiyatta fazla dalgalanma olmasını beklemiyor.

Lipinski, yaz aylarıyla ilgili olarak, “Yazlar, görece sessiz bir dönem olabilir, borsada genelde öyledir ama daha düşük miktarlardaki likiditenin görece bullish bir kripto piyasasındaki etkilerini görmek için 2017’ye, DeFi yazına ve bundan bir önceki büyük boğa koşusuna bakmak yeterlidir.” dedi.

Bitcoin Yatırımcıları Yaz Ayları İçin Böyle Pozisyon Alıyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Bitcoin Yatırımcıları Yaz Ayları İçin Böyle Pozisyon Alıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!