Kripto Paralarda Düşüş Devam Edecek Mi? Bu Veriler Lokal Dibe İşaret Ediyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki düşüşler devam ederken kısa vadeli yatırımcılara ait on-chain göstergeleri alım noktasına işaret ediyor.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın yazarı tugbachain, Bitcoin’in güncel durumuna bir bakış attı. Son 6 ayda maliyetlenen kısa vadeli yatırımcıların büyük çoğunluğunun zararda olduğunu belirten analist, zararına satışların artabileceğini savundu.

Özellikle kar ve zarar dengesini gösteren SOPR’nin altına olası bir düşüşte ciddi panik satışları gelebileceğini dile getiren Tuğba, bu senaryonun bir dip sinyali olabileceğini dile getirdi.

Boğa piyasalarında SOPR1 bölgesinin destek olarak çalıştığını grafik üzerinden gösteren deneyimli isim, SOPR1’in altındaki seviyelerin alım yapmak için makul bölgeler olabileceğini kaydetti.

Kripto Paralarda Düşüş Devam Edecek Mi? Bu Veriler Lokal Dibe İşaret Ediyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Kripto Paralarda Düşüş Devam Edecek Mi? Bu Veriler Lokal Dibe İşaret Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!