Glassnode Bitcoin’de İlk Desteği Açıkladı: Buralardan Yükseliş Başlayabilir!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Glassnode kurucusu Yann Allemann, Bitcoin (BTC) için önemli destek seviyelerinden birini açıkladı.

Bitcoin başta olmak üzere kripto para piyasası mayıs ayına kötü bir başlangıç yaptı. Bitcoin 1 Mayıs günü erken saatlerde 58 bin doların altına kadar geriledi.

Konu hakkında kısa süre önce açıklamada bulunan on-chain analiz platformu Glassnode’un kurucusu Yann Allemann, destek seviyelerine odaklandı.

Piyasanın düşüşleri satın alma eğiliminde olduğunu ve bu boğa yönlü faaliyetin herkese bir umut verdiğini dile getiren Allemann, 60 bin doların altında yaşanacak günlük kapanışların daha fazla düşüşü beraberinde getirebileceğini savundu.

Özellikle fiyat, MA50 hareketli ortalamasının altında kalmaya devam ettikçe düşüşlerin derinleşebileceğini vurguladı.

Böyle bir senaryoda ilk ve en makul desteğin 52 bin dolar olacağını vurgulayan deneyimli isim, o bölgede tarihsel olarak ciddi bir alım kümelenmesi olduğuna işaret etti:

Piyasanın ‘düşüşte satın alma’ yaklaşımını tercih etmesiyle yükseliş hissiyatı sürüyor. Ancak 60 bin dolarlık desteğin ihlali, 52 bin dolar seviyesinde daha fazla istikrara yol açarak tarihsel olarak alıcıları çekebilir ve yükseliş trendini güçlendirebilir.

Glassnode Bitcoin’de İlk Desteği Açıkladı: Buralardan Yükseliş Başlayabilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Glassnode Bitcoin’de İlk Desteği Açıkladı: Buralardan Yükseliş Başlayabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!