Güney Kore'de kripto vaatleri havada uçuşuyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kore’nin siyasi partileri, genel seçimler öncesinde seçmenleri çekmek için kripto ile ilgili teşvikler vaat ediyor.

Güney Kore’nin önde gelen siyasi partileri, ülkenin yaklaşan genel seçim öncesinde seçmenlerin desteğini sağlamak için kripto ile ilgili teşvikler vaat ediyor.

Bloomberg’in 5 Nisan tarihli haberine göre, muhalefetteki Demokrat Parti, Amerika Birleşik Devletleri Bitcoin ETF’leri de dahil olmak üzere doğrudan kripto tokenleri tutan yerel ve uluslararası borsa yatırım fonları (ETF’ler) üzerindeki kısıtlamaları kaldırma sözü verdi. Ocak ayında Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının ardından Güney Kore’nin menkul kıymetler düzenleyicisi, bu ETF’lerin yerel dağıtımının yerel yasaları ihlal edebileceği konusunda uyarı yapmıştı.

Demokrat Parti yetkilisi Hwanseok Choi Bloomberg’e verdiği demeçte, seçim manifestosuna atıf yaparak “İster yurt içi ister yurt dışı olsun ETF’lere izin vereceğiz” dedi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Güney Kore'de kripto vaatleri havada uçuşuyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!