Spot Bitcoin ETF'lerine 418 milyon dolarlık doping

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fidelity’nin Bitcoin ETF’si son iki haftanın en büyük kazanç gününü yaşadı ve 279 milyon dolarlık günlük girişle liderlik koltuğuna oturdu.

Yeni sermaye, art arda beş gün süren net çıkışların ardından ABD spot Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonlarına (ETF’ler) geri akıyor.

Farside Investors verilerine göre, Blackrock ve Fidelity’nin fonlarına güçlü girişlerin öncülüğünde, yakın zamanda onaylanan 10 spot Bitcoin ETF’i 26 Mart’ta 418 milyon dolarlık birleşik net giriş gördü.

Fidelity’nin fonu 13 Mart’tan bu yana en büyük günlük girişini gerçekleştirerek 26 Mart’ta 279,1 milyon dolara ulaştı ve yatırım devi 4.000 BTC daha aldı. Bu, fonun 260 milyon doları aşan girişleri gördüğü art arda ikinci gün oldu.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Spot Bitcoin ETF'lerine 418 milyon dolarlık doping
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!