Analiste Göre Bitcoin’in Tarihi Dibi 41,2 Bin Dolar Olacak: Yalnızca 5 Ay İçinde!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü on-chain analisti Charles Edwards, Bitcoin (BTC) halviginin tarihi dip seviyesini 41,2 bin dolara taşıyacağını belirtti.

Charles Edwards yakın tarihte paylaşılan bir sosyal medya gönderisinde, Bitcoin’in tarihi fiyat dibinin 5 ay içerisinde 41,2 bin dolar olacağını söyledi.

Analist tarafından yapılan paylaşımda, Nisan ayında gerçekleşecek Bitcoin halving’i ile birlikte ödülün yarılanmasının Bitcoin fiyatını yukarı taşıyacağını vurguladı.

Bir Bitcoin üretmek için enerji maliyetinin 2 katına çıkacağını söyleyen Edwards, verimsiz madencilerin halving sonrası kapanmaya başlayacağını ifade etti.

Son iki halving’de elektrik maliyetinin yarılanma öncesi değerlerin %65 ve %50’sinde dip yaptığını söyleyen analist şu ifadelere yer verdi:

Elektrik maliyeti bu kez %50’ye düşerse bu Bitcoin için tarihi fiyat dibinin yalnızca 5 ay içerisinde 41,2 bin dolar olacağı anlamına geliyor. 

Nisan ayında gerçekleşecek Bitcoin halving’i ile birlikte madencilerin alacağı ödül yarı yarıya düşecek.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, yazım esnasında 37.420 dolardan işlem görüyor.

 

Analiste Göre Bitcoin’in Tarihi Dibi 41,2 Bin Dolar Olacak: Yalnızca 5 Ay İçinde! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Analiste Göre Bitcoin’in Tarihi Dibi 41,2 Bin Dolar Olacak: Yalnızca 5 Ay İçinde!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!