Başarılı Yatırımcı Dipten Aldığı Bitcoin ve Ethereum’ları Sattı! Düşüş Mü Bekliyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarılı işlemleriyle dikkat çeken bir yatırımcı milyonlarca dolar değerindeki Ethereum (ETH) ve Bitcoinlerini (BTC) satarak büyük oranda Tether’e (USDT) döndü.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre yaklaşık 6 milyon dolarlık bakiyeye sahip başarılı yatırımcı, yaklaşık 7 saat önce kendisine ait olduğu düşünülen anonim bir cüzdandan şahsi cüzdanına transfer ettiği 3 bin ETH’yi 5,83 milyon dolar karşılığında sattı.

Kısa sürede elindeki tüm Ethereum ve Bitcoin’i satan başarılı işlemleriyle dikkat çeken yatırımcının cüzdanında Bitcoin kalmazken yaklaşık 2 Ethereum’u bulunuyor.

Yatırımcı 2022 yılının Eylül-Kasım ayları arasında 1.300-1.450 dolar aralığında nerdeyse dip seviyelerden aldığı Ethereumları yaklaşık 6 ay bekledikten sonra ilk olarak nisan ayında satarak 463 bin dolar kar elde etmişti.

Ayrıca dipten alıp tepeden satış yapan yatırımcı, bir diğer işleminde ise 18.933 dolardan 966 bin USDT karşılığında 51 WBTC aldı ve bu varlıkların kısmını nisan ayında 27.700 dolar seviyelerinden bir kısmını da geçtiğimiz hafta 30 bin dolar bandında satarak 564 bin dolar kazandı.

Dip seviyeyi bilen yatırımcının satış yapması akıllara “yükseliş döneminin sonu mu geldi” sorularını getirdi.

DeBank verilerine göre balinanın cüzdanında 5 milyon 902 bin dolar bulunuyor ve bu varlığın çok büyük bir kısmını USDT oluşturuyor.

Başarılı Yatırımcı Dipten Aldığı Bitcoin ve Ethereum’ları Sattı! Düşüş Mü Bekliyor? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Başarılı Yatırımcı Dipten Aldığı Bitcoin ve Ethereum’ları Sattı! Düşüş Mü Bekliyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!