Sam Bankman-Fried Aleyhindeki SEC ve CFTC Davalarına Erteleme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sam Bankman-Fried (SBF) aleyhine CFTC ve SEC tarafından açılan hukuk davaları, ekim ayında gerçekleşecek ceza davası sonrasına ertelendi.

ABD Manhattan Bölge Yargıcı Kevin Castel, savcıların itirazını kabul ederek Sam Bankman-Fried aleyhine Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) ve Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) tarafından açılan davaları erteledi. Söz konusu hukuk davaları, ekim ayında gerçekleşecek ABD Adalet Bakanlığı (DOJ) tarafından açılan SBF’in “dolandırıcılık” öne süren ceza davasından sonra görülecek.

Davada kritik rol üstlenen New York Güney Bölgesi ABD Savcısı Damian Williams, 7 Şubat tarihinde CFTC, SEC ve DOJ’un davaları arasında büyük bir çakışma olması nedeniyle hukuk davalarının ertelenmesini talep etmişti. Erteleme talebinin gerekçelerini sıralayan Williams, her üç davanın da büyük olasılıkla Bankman-Fried’a karşı aynı kanıtların sunulmasına bağlı olacağını ve DOJ’un ekim ayındaki duruşmasının bu hukuk davaları üzerinde “önemli bir etkisi” olacağını vurguladı.

Bankman-Fried’in hukuk ekibi davanın ekim ayından sonraya ertelenmesine karşı çıkmadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Sam Bankman-Fried Aleyhindeki SEC ve CFTC Davalarına Erteleme
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!