Paxos’a BUSD İhracını Durdurma Talimatı: Binance CEO’sundan Açıklama Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

New York Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) stablecoin ihraççısı Paxos’un, Binance USD’nin (BUSD) ihracını durdurmasını talep etti.

Wall Street Journal (WSJ) 13 Şubat tarihinde yayınladığı haberinde, NYDFS’in Paxos’a BUSD’nin üretiminin durdurulması talimatını verdiğini aktardı. WSJ Binance’in açıklamalarına dayandırdığı haberde, borsanın BUSD üretimini durdurulacağını ancak operasyonların Paxos tarafından yürütülmeye devam edeceğini bildirdiğini söyledi. Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ise haberleri yalanlayarak WSJ’nin FUD yaydığını öne sürdü.

Basına açıklamada bulunan bir Binance sözcüsü ise Paxos’un fonların güvende olduğunu garanti ettiğini ve düzenleyici belirsizlik göz önünde bulundurulduğunda kullanıcıların çıkarlarını korumak adına ilgili yetki alanlarındaki diğer projeleri de gözden geçireceklerini belirtti.

Haber, SEC’nin Paxos’a BUSD’nin menkul kıymet yasalarını ihlal edip etmediğine dair Wells bildirimi göndermesinden kısa bir süre sonra geldi. SEC kısa bir süre önce BUSD’nin kayıt dışı menkul kıymet olduğu şüphesiyle Paxos’dan savunma talep etmişti.

Binance CEO’sundan Açıklama

Öte yandan Binance CEO’su resmi sosyal medya hesabı üzerinden geçmişte yaptığı bir paylaşıma atıfta bulunarak WSJ’nin iddialarının FUD olduğunu ima etti. CZ atıfta bulunduğu geçmiş paylaşımında, 2023 yılında FUD yayılmasına neden olabilecek sahte haberlerle mücadeleye daha fazla önem vereceğini dile getirmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Paxos’a BUSD İhracını Durdurma Talimatı: Binance CEO’sundan Açıklama Geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!