SBF’nin eylemleri kendi ebeveynlerinin mesleğini zora soktu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ın yaptıklarının etkisi, Stanford Hukuk profesörleri olan ebeveynlerinin iş hayatını da etkilemeye başladı.

SBF’nin babası Bankman, The Stanford Daily’ye göre kripto para borsasının çöküşü öncesi ailesinin FTX’e ait 16,4 milyon dolarlık tatil evini kendi üzerlerine geçirdiği iddialarının ortaya atılmasının ardından, vergi politikası üzerine dersini iptal etmek zorunda kaldı.

Stanford Hukuk profesörü Joseph Bankman’in vergi politikası dersi iptal edildi. Kaynak: explorecourses.stanford.edu

Öte yandan, SBF’nin annesi Fried’a ise şaşırtıcı olmayan şekilde hiçbir ders verilmedi. FTX’in çöküşü sırasında kendi siyasi bağlarından ötürü tartışmaların odağında olan Fried, bu durumu devam eden soruşturmalar ile bağdaştırmaktan kaçınarak “uzun süredir planlanan” emeklilik ile ilgili olduğunu söyledi. The Daily’ye konuşan Fried, gelecekte öğretmenliğe geri dönmeyi “umduğunu” söyledi.

SBF’nin FTX yatırımcılarını aldatma planı, karma gerçekmişçesine dönüp dolaşıp kendi ebeveynlerini buldu. Bankman-Fried ise kripto sektörünün düzenini bozmaya devam ediyor. SBF, son olarak Binance CEO’sunu FTX’in çöküşünden sorumlu tutarak, CZ’nin kendisini “anlaşmayı son dakikada bozmak” ile tehdit ettiğini iddia etti.

Bankman-Fried, 9 Aralık’ta yaptığı açıklamada ise Kongre’ye ifade vermeye istekli olduğunu belirtti.

1) I still do not have access to much of my data — professional or personal. So there is a limit to what I will be able to say, and I won’t be as helpful as I’d like.

But as the committee still thinks it would be useful, I am willing to testify on the 13th. https://t.co/KR34BsNaG1

— SBF (@SBF_FTX) December 9, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
SBF’nin eylemleri kendi ebeveynlerinin mesleğini zora soktu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!