Tron Tabanlı JUST Protokolünde Saldırı Gerçekleşti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain sektöründe son dönemde yaşanan saldırıların sayısı artmaya devam ediyor. Son olarak Tron ağının kurucusu Justin Sun’ın yan projesi JUST saldırıya uğradı. Stablecoin protokolünün yerel token’ı JST üzerinden 1.25 milyon dolar değerinde 4.600 BNB Tornado Cash‘e aktarıldı.

Tron Tabanli JUST Protokolünde Saldiri Gerçekleşti

Tron Tabanlı JUST (JST) Saldırıya Uğradı, 4.600 BNB Çalındı

Kripto odaklı siber güvenlik şirketi PeckShield tarafından tespit edilen saldırıya göre, Tron tabanlı JUST protokolü üzerinden 4.600 BNB çalındı. PeckShield, saldırganın 1.25 milyon dolar değerinde 4.600 BNB’yi Tornado Cash’e taşıdığını ve yaklaşık 693.000 dolar değerinde 2.555 BNB’yi hâlâ cüzdanında tuttuğunu bildirdi.

JUST protokolü, Tron Blockchain ağı üzerine kurulu merkeziyetsiz bir stablecoin ekosistemi olarak karşımıza çıkıyor. Protokol JustStable olarak bilinen merkeziyetsiz bir stablecoin lending hizmeti sunuyor.

İlginizi çekebilir: Türkiye’nin İlk Blockchain Fuarı Blockchain Expo World için Nefesler Tutuldu

Yine PeckShield bu yılın mayıs ayında JUST (JST) token’ında yüzde 65’lik bir düşüş bildirmişti. Bir adres 100 BNB değerinde JST satın almış, bir aydan uzun bir süre sonra 3.000 BNB ile işlem yapmıştı. Adres, büyük bir satış yaparak 800 BNB’yi Tornado Cash’e aktarmış ve JST’yi boşaltmıştı. Son olarak yaşanan bu saldırı sonrası gözler yeniden Just’ın üzerine çevrildi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Tron Tabanlı JUST Protokolünde Saldırı Gerçekleşti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!