Polygon, okyanusu korumaya odaklı STK ile iş birliğine imza attı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz Ethereum ölçeklendirme platformu Polygon, Okyanus Koruma Keşif ve Eğitim Vakfı (OCEEF) ile iş birliğine imza attığını duyurdu. 

Merkeziyetsiz Ethereum ölçeklendirme platformu Polygon, insanların dalma görevlerine ilgisini artırmak amacıyla yaratıcı, eğlenceli ve ilgi çekici yollarla okyanus okuryazarlığını teşvik etmek için Okyanus Koruma Keşif ve Eğitim Vakfı (OCEEF) ile iş birliğine imza attığını duyurdu. 

A new wave in ocean conservation @oceef_, a world class ocean conservation NGO, is working with #Polygon towards a next-gen ocean conservation initiative.

The aim is to offer interactive experiences via a governance platform where participants can assist in key decisions. pic.twitter.com/N40r3iu54f

— Polygon – MATIC (@0xPolygon) October 6, 2022

Polygon, iş birliğinin esas amacının, katılımcıların RV Odyssey ile ilişkili kilit kararlar almalarına yardımcı olabilecek bir yönetişim platformu aracılığıyla interaktif deneyimler sunmak olduğunu paylaştı. RV Odyssey, dünyadaki en gelişmiş okyanus araştırma gemilerinden biridir. Katılımcılar, metaverse’te üç boyutlu ve interaktif deneyler aracılığıyla son model araştırma gemisini keşfedebilecekler. 

Ortaklık, ayrıca katılımcıların geminin gelecekteki güzergahını kararlaştırma konusunda önemli bir rol oynamaya ve metaverse ve diğer Web3 araçları aracılığıyla da gemideki görevlere katılma imkânı tanıyacak.  

OCEEF kurucusu Alex Moukas, Polygon’un ev sahipliğini üstlendiği Green Blockchain Summit 2.0’da şu açıklamalarda bulundu: 

“Polygon ile gerçekleştirdiğimiz ortaklığımızı, karbon nötr teknolojisini bir fırlatma rampası olarak kullanarak, teknolojiyi birden fazla Web3 platformu aracılığıyla gemiye erişimi demokratikleştirmek için kullanacağız ve katılımcılara geminin gelecekteki seyahat planına ve araştırmasına karar vermede yardımcı olma imkânı sağlayacağız.” 

Son olarak OCEEF, öğrenci gruplarının farklı görevler ve dalışlar için ekiplere katılmalarına da izin verecek. Bu fırsatlar ise projeyi finanse etmeye katkıda bulunacak olan NFT’ler aracılığıyla sunulacak. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Polygon, okyanusu korumaya odaklı STK ile iş birliğine imza attı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!