Core Scientific, Eylül Ayında Daha Az Bitcoin Çıkarttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencisi ve madencilik malzemeleri sağlayıcısı Core Scientific, Eylül 2022 verilerini açıkladı. Şirket eylül ayında yüzde 9 daha az Bitcoin çıkartırken, hash oranını yüzde 2.4 artırdığını duyurdu.

Core Scientific, Eylül Ayında Yüzde 9 Daha Az Bitcoin Çıkardı

Bitcoin madencilik şirket Core Scientific, Eylül 2022 bilançosunu açıkladı. Şirket Eylül ayı içinde bir önceki aya göre yüzde 9 düşüşle toplamda 1.213 Bitcoin (BTC) çıkarttı. Şirket bununla birlikte operasyonel bir güncelleme ile madencilik hash oranını yüzde 2.4 artırdı.

Şirketin eylül bilançosunu açıklamasının ardından açıklama yapan Core Scientific CEO’su Mike Levitt, “şiddetli hava olayları ve elektrikli ekipman üreticisi kusurları gibi çevresel etkenler gerekçesi diğer kripto madencilik şirketleri gibi Core Scientific’i de etkilemiştir. Bu sorunlara birkaç benzersiz durumun da etkilenmesiyle birlikte şirketin veri merkezlerinde Bitcoin üretimi de etkilenerek, önceki aylara göre düşüş yaşadı.” dedi.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 5 Ekim 2022

Bunlara ek olarak şirket, Teksas dahil olmak üzere çeşitli sitelerde toplamda 8.774 megavat saat elektrik kesintisi de yaşadı. Yaşanan bu kesintiler şirketin Bitcoin üretimini de olumsuz etkiledi.

Şirket açıklamasında ayrıca ortalama 20.460 dolar fiyatla 1.576 Bitcoin satışı gerçekleştirdi ve bu satışlardan toplamda 32.2 milyon dolar gelir elde etti. Şirket ayrıca 30 Eylül itibariyle 1.051 Bitcoin ve 29.5 milyon dolarlık nakit varlığının olduğunu açıkladı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Core Scientific, Eylül Ayında Daha Az Bitcoin Çıkarttı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!