Starkware kurucu ortağından Ethereum Merge’e iltifat!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum ağının çok beklenen hisse kanıtına (PoS) geçişinin ardından sular durulmaya devam ederken, Starkware’in kurucu ortağı Eli Ben-Sasson, Ethereum’da gerçekleşen Merge ve gelecek potansiyeli hakkındaki görüşlerini paylaştı. 

Dün Token2049 konferansında Cointelegraph muhabiri Gareth Jenkinson ile röportaj gerçekleştiren Eli Ben-Sasson, Merge sonrası mevcut durum ve bunun Starkware şirketi gibi layer-2 projeleri üzerinde nasıl etki bıraktığı konusundaki düşüncelerini paylaştı. Buna ek olarak Ben-Sasson, katman 2 ürünlerinin yaygınlık kazanması, yoğun ilgi görmesi ve kripto kışı hakkında da fikirlerini aktardı. 

Ben-Sasson, Ethereum Merge’e dönüp baktığında güncellemenin kusursuz geçmesine sevinerek her şeyin olması gerektiği gibi ilerlediğini söyledi ve şunları ekledi: 

“En önemli şey, Merge’ün kusursuz bir şekilde yürütülmüş olmasıydı. Olması gereken her şey gerçekleşti. İnsanların endişe duyduğu şeylerin hiçbiri gerçekleşmedi. Ve bu harika bir haber.” 

Starkware’in kurucu ortağı ek olarak, Ethereum’un yeni ağının çevre için daha iyi olmasının önemine de vurguda bulundu. Ben-Sasson, “Karbon ayak izini azaltıyor. Bu çok büyük bir şey ve aynı zamanda ilerideki iyileştirmelerin potansiyeli için iyiye işaret,” ifadelerini kullandı. 

Ben-Sasson’a göre, Merge’ün, Ethereum’u katman yerleşimi açısından daha iyi bir noktaya taşıyor ve katman 2 çözümleri için de daha dost canlısı bir platform haline getiriyor. Ben-Sasson, ayrıca bunun daha sonrasında ölçekleme, hesaplama sıkıştırma ve diğer teknolojilerinin sunabileceği iyileştirmeler için bir ortam hazırladığından Starkware şirketindeki ürünler için çok önemli bir gelişme olduğunu vurguladı. 

Ben-Sasson, Ethereum Merge ‘ün yanı sıra, Starkware çözümlerin yaygınlık kazanmasının ve ilginin çoğunun, Ethereum’un Katman 1’inde başarılı olan projelerle meydana geldiğini söyledi. Bu, ayrıca NFT’ler, blokzincir oyunları ve merkeziyetsiz finans’ı (DeFi) da kapsıyor. Bununla birlikte Ben-Sasson, geleceğe ilişkin beklentilerini de şöyle açıkladı:  

“Bir noktada, çok düşük karbon salınımı ile çok daha büyük ölçümleri çalıştırma yeteneğinin, daha önemli olacak ve tamamen yeni ve öngörülemeyen uygulamalara yol açmasını bekliyorum.” 

Tüm olan bitenin yanı sıra Eli Ben-Sasson, birçok insanın kripto ve blockchain sektörünün mevcut durumunu kripto kışı olarak nitelendirmesine rağmen, Starkware ekibinin daha farklı hissettiğini paylaştı. Ben-Sasson, “Bunu huzur veren bir doğru bahar geçiş olarak hissediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Starkware kurucu ortağından Ethereum Merge’e iltifat!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!