Lightning Labs İlk Taro Protokol Kodunu Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lightning Labs, şirketin çarşamba günü Rero protokolünün ilk kodunu açıkladığı için “doları Bitcoin’leştirme” hedefine bir adım daha yaklaştı. Kod, kullanıcıların Bitcoin Blockchain ağı üzerindeki varlıkları ihraç etmelerine ve aktarmalarına izin verecek.

Lightning Labs’tan Stablecoin Adımı

Lightning Labs, kullanıcıların Bitcoin Blockchain ağı ve Lightning’deki varlıkları ihraç etmelerine ve aktarmalarına izin verecek olan yeni Taro protokolünün ilk kodunu açıkladı.

İlginizi çekebilir: Luna Foundation Guard, Bitcoin Taşıdığını Yalanladı

Lightning Labs tarafından yapılan açıklamasında, “Bu sürümle, doları ve küresel finansal sistemi Bitcoin’leştirmeye bir adım daha yaklaştık.” dedi. Lightning Labs Ürün Büyüme Lideri Michael Levin bir blog gönderisinde ise şu ifadelere yer verdi:

Dünyanın dört bir yanındaki Bitcoin ve Lightning geliştiricileri ile konuşurken, kullanıcıların stablecoin’leri Lightning Network’te Bircoin kullandıkları gibi kullanmak istediklerini duyduk. Finansal aracılar olmadan anında yerleşmiş, düşük ücretli eşler arası işlemler sunmak adına yeni çözümler sunmaya devam ediyoruz.

Şirket ilk olarak Nisan 2022’de Taproot destekli bir protokol olan Taro’yu başlatmıştı. Taproot, geçen yıl uygulanan Bitcoin’in kodunda yapılan bir güncellemedir. Lightning Labs 2016 yılında kuruldu ve Square CEO’su Jack Dorsey ve Robinhood CEO’su Vlad Tenev’den çeşitli finansman turlarında yatırım almıştı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Lightning Labs İlk Taro Protokol Kodunu Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!