Monero, Bitcoin Üzerindeki Baskıyı Sürdürüyor Ancak XMR Hızını Koruyabilir mi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Monero (XMR), bu son kripto canlanmasından en iyi şekilde yararlanmak için en hazırlıklı altcoinlerden biri gibi görünüyor. Piyasa çöküşünden biraz kurtulduktan sonra, özel kripto para birimi, kripto kralı Bitcoin (BTC) ile baş başa çalışıyor gibi görünüyor.

XMR, son 24 saatte gerçekleştirilen işlemler açısından BTC ile eşleşmeye yakındı.

Bu yazı itibariyle, XMR kullanan 46.993 işlem vardı. Bu dönüm noktasının yanı sıra XMR, BTC trendini ve fiyat hareketini takip ediyordu.

Monero, Bitcoin Üzerindeki Baskıyı Sürdürüyor Ancak XMR Hızını Koruyabilir mi? 5

Ek olarak, XMR ralli başladığından beri oyununun zirvesinde kaldı. 142 dolar seviyesinde ölçeklendikten sonra, kripto para 145 dolar civarında güçlü bir pozisyon korudu.

XMR/USDT grafiğine bir bakış, 14 Temmuz’daki yükselişinin tutarlı olduğunu gösterdi. Mevcut fiyatı geçen haftaya göre %18,17’lik bir artışı temsil ediyor. Yazının yazıldığı sırada 23 bin dolar civarından işlem gören BTC için de benzer bir artış oldu ve aynı dönemde %19,31’lik bir yukarı harekete dönüştü.

moneroMonero, Bitcoin Üzerindeki Baskıyı Sürdürüyor Ancak XMR Hızını Koruyabilir mi? 6

Hareketine rağmen, XMR’nin yükseliş momentumunu sürdürme şansı nedir? Bitcoin neden olmaya devam ederken, Monero baskıya dayanacak mı yoksa ayı hissiyatına mı düşecek?

Zincir üzerindeki verilere göre, Monero bazı yönlerden anıtsal bir şekilde iyileşti. Santiment’ten elde edilen veriler, geliştirici etkinliğinin zincirinde oldukça işlevsel olduğunu ortaya koydu. 13 Temmuz itibariyle 1.50 idi. İlginç bir şekilde, daha da yükseldi ve bu yazı itibariyle 3.71 oldu. 

Bu gelişme ile Monero ekosisteminde önemli bir gelişme olduğu anlamına geliyor.

moneroMonero, Bitcoin Üzerindeki Baskıyı Sürdürüyor Ancak XMR Hızını Koruyabilir mi? 7

Ancak, XMR için tüm parıltı ve çekicilik olmamıştır. Balina aktivitesi güçlü bir şekilde azaldı. Benzer şekilde, balinanın XMR’ye olan inancı azalmaya devam edebilir. Daha önce düşerken, son veriler canlanmanın daha uzun sürebileceğini gösterdi.

5 Temmuz’da, Monero zincirinde 5 milyon dolar veya daha fazla olan balinalar 44. seviyedeydi. Yazının yayınlandığı sırada, daha fazla düşüş eğiliminin işaretleri ile 43’e düşmüştü.

moneroMonero, Bitcoin Üzerindeki Baskıyı Sürdürüyor Ancak XMR Hızını Koruyabilir mi? 8

Tüm bunlarla ve Bitcoin’in duruşuyla, XMR’nin BTC seviyesinde tutunma girişimi çok zor olabilir. Yine de, kripto pazarında hiçbir şey imkansız değildir, çünkü XMR’nin tekrar baskı yapıp yapmayacağını daha fazla trend ortaya çıkaracaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
59

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Monero, Bitcoin Üzerindeki Baskıyı Sürdürüyor Ancak XMR Hızını Koruyabilir mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!