Bitcoin Balinalarına Göre Al-Sat Yapılabilir Mi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, yaklaşık 1 aydır 4 bin dolarlık bir aralıkta işlem görürken bu süreçte Bitcoin balinalarının fiyatları belirlediği belirtiliyor.

On-Chain veri ve analitik platformu Whalemap’den alınan verilere göre, Bitcoin balinaları uzun bir süredir fiyatı istedikleri gibi yönlendiriyor.

Whalemap analistlerinin 7 Haziran’da yayınladığı raporda, Bitcoin balinalarının hareketleri ile BTC/USD paritesinin sergilediği hareketlerin oldukça benzer olduğunu belirtti.

Birçok yorumcuya göre kısa bir aralıkta trade etmek isteyen yatırımcıların Bitcoin balinalarını takip etmesi yeterli oluyor.

300 binden fazla takipçisi bulunan “CrediBULL Crypto” isimli bir Twitter kullanıcısı paylaştığı bir gönderide, bir Binance balinasının 2 haftadır bütün dipleri ve tepeleri işaretlediğini belirtti. CrediBull ayrıca, balinanın hep en düşükten aldığını ve en tepeden sattığını söyledi. Balina son yükselişten önce 29.200 seviyesinden 60 milyon dolarlık bitcoin alımı yapmış.

 

Bitcoin belirli bir aralıkta seyrederken, bu süreçte ABD borsalarının kripto paraları etkilemesine birçok yatırımcı tepki gösteriyor.

Bir kripto para yatırımcısı olan Bob Loukas, dünya çapında enflasyonun artmasından ve parasal sıkıntıların hızla büyümesinden dolayı hisse senetlerinde yakın vadede bir rahatlama beklemediğini söyledi.

Akın Akalın

1996 yılında Adana’da doğdu. Adana Agiad İlkokulunda eğitim gördükten sonra, Toki Şehit Ozan Onur İlgen Anadolu Lisesinde ise eğitimine devam etti. O dönemlerde başladığı finansal okuryazarlık üzerine çalışmaları doğrultusunda öncelikle yatırımı kendisine yaptı. Ekonomi ve finans konusunda okuduğu birçok kitap ile kendini geliştirdikten sonra, hobi olarak yazılar yazmaya başladı. Üniversite yıllarında Yıldız Teknik Üniversitesi Metalürji bölümüne girdi ancak sonrasında ilgi alanı doğrultusunda, Çukurova Üniversitesi Matematik bölümüne geçiş yaptı. İngilizce dilinde finans üzerine yazılar yayınladığı bir platform kurarak 1 yıl boyunca bu platform üzerinde yazılar ve haberler yayınladı. Sonrasında ise finans yazarlığına devam etti. Kripto paralar ile 2017 yılında tanışan Akın, ilk yatırımları ile birlikte ekosistemi tanıdı ve merkeziyetsizliğin verdiği heyecan ile ilgisini geleneksel piyasalardan kripto para piyasalarına yöneltti. Kripto para ve blockchain teknolojisini öğrendikten ve kendisini geliştirdikten sonra teknik analiz eğitimleri alarak bu konudaki bilgi birikimini geliştirdi. 2021 yılında Koinbulteni.com üzerinde editör olarak çalışmaya başladı. Kripto paralar ve blockchain teknolojisi üzerine yazdığı haber ve öğretici içerikler ile bu sektördeki kariyerini devam ettirirken, aldığı teknik analiz ve on-chain analizleri üzerine eğitimler ile gelişimini sürdürüyor. Koin Bülteni bünyesinde editörlük kariyerine hız kesmeden devam etmekten ve bu sektöre katkı sağlamak adına çalışma yapmaktan oldukça heyecan duyuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
Bitcoin Balinalarına Göre Al-Sat Yapılabilir Mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!