ApeCoin (APE) Topluluğu Yaşanan Krize Rağmen Ethereum’da (ETH) Kalmak İstiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ApeCoin topluluğu, ApeCoin’in (APE) Ethereum (ETH) ekosisteminde kalması gerektiğini savunarak bir oylama başlattı.

ApeCoin topluluğu, 3 Haziran Cuma günü ApeCoin’in Ethereum ekosisteminde kalması gerektiği yönünde bir öneriyi oylamaya sundu.

Topluluk önerinin açıklama kısmında şu ifadelere yer verdi:

Yuga Labs, bir tweet’te ApeCoin’i ölçeklendirmek için kendi zincirine geçmesi gerektiğine inandıklarını belirtti. Biz ApeCoin DAO olarak en azından şimdilik ApeCoin’in Ethereum ekosisteminde kalması ve Ethereum tarafından güvence altına alınmamış bir Layer-1 zincirine veya herhangi bir yan zincire taşınmaması gerektiğine inanıyoruz.

9 Haziran tarihinde sona erecek olan oylamada, şu anda %99,94 gibi büyük bir çoğunlukta lehte oy kullanıldı.

Yuga Labs, “Otherside” projesinin sorunlu metaverse arazi satışının ardından ilk kez 1 Mayıs tarihinde potansiyel bir Apecoin geçişine değinmiş ve APE sahiplerinden oluşan topluluk ApeCoin DAO’yu bunu bir olasılık olarak düşünmeye davet etmişti.

Bir süreliğine Ethereum’daki ışıkları kapattığımız için özür dileriz. ApeCoin’in uygun şekilde ölçeklenebilmesi için kendi zincirine geçmesi gerektiği çok açık görünüyor. DAO’yu bu yönde düşünmeye başlaması için teşvik etmek istiyoruz.

17 Mart tarihinde piyasaya sürülen ApeCoin (APE), CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı sıralarda, işlem görmeye başlamasından kısa bir süre sonra ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 26,70 doların %76,5 altında 6,27 dolardan işlem görüyor.

ApeCoin (APE) Topluluğu Yaşanan Krize Rağmen Ethereum’da (ETH) Kalmak İstiyor isimli makale Tuğay Kaynar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hasta_oldum
Hasta Oldum
0
bir_fikrim_geldi
Bir Fikrim Geldi
ApeCoin (APE) Topluluğu Yaşanan Krize Rağmen Ethereum’da (ETH) Kalmak İstiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Blockchainmedya.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan Blockchainmedya.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Blockchain Medya - Kripto Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!